Foto's Mildura...

Hier zijn dan eindelijk wat foto's!!! Ten eerste wat Mildura pics:

Deze foto heb ik gemaakt op weg naar Mildura: 's Morgens vroeg maakten we een stop in de middle of nowhere...

Hierboven de bus waarmee ik naar Mildura ging (hm, dat foto's plaatsen blijft een rommeltje, ik weet ook niet waar dat aan ligt).

Een avondje kaarten (het backpackers spelletje ' Shithead' , heel simpel, maar wel grappig!). Dat waren de gezellige avondjes na het harde, zware werk. Van links naar rechts: Neil, Reik, Sarah, Rene en Monique.

Het geweldige (ahum) huis in

Mildura vanuit de achtertuin waarin ik bijna 4 weken gewoond heb.

Hieronder een groepsfoto, gemaakt in O' Malley's, de Ierse pub in Mildura (waar we die middag heen waren gegaan i.v.m. het afscheid van Neil). De twee jongens links kijken leuk de andere kant op (ik heb er nog een waar ze wel in de lens kijken, maar daar kijk ik de andere kant op). Ik denk dat ze de tv interessanter vonden, aangezien we al weet ik hoeveel foto's gemaakt hadden, want iedereen was z'n zelfontspanner aan het uitproberen, dus voordat dat goed was... Van links naar rechts: Jean Baptiste, Rene, Reik, Neil, Svenja, ik en Monique.

Ik en Hannie, een ander Nederlands meisje van de Travel Active groep die ik al kende dat ook naar Mildura was gekomen, maar zij zat niet bij mij in huis (ik ben wel wat bleekjes vergeleken bij haar...). Dit was tijdens de verjaardagviering van Johanna, toen ik daar in huis ook ben blijven slapen.

Hieronder een foto van mij in mijn charmante werkoutfit (en ik heb geloof ik m'n ogen ook nog dicht)! Helaas was ik even niet in staat om deze foto rechtop te zetten...

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer