Nog meer foto's!

Ow, dat foto's plaatsen kost mij uren. Ik zal het ook wel weer via de moeilijke, onhandige weg doen, maar gelukkig kan ik hier ook weer gratis op internet bij mijn organisatie en het is niet zo druk, dus ze wachten maar lekker!

Deze foto is oud (nog van de eerste 2 weken), maar ik vond hem toch wel leuk. Dit zijn Carla en ik voor Bondi Beach, Sydney. Die dag waaide het behoorlijk en de golven waren ook abnormaal hoog voor daar.

Nu even een sprong naar Melbourne. Dit was Alex, de kat in het wel leuke hostel in St. Kilda, waar ik 4 nachten geslapen had. Lief he? Daar moest ik wel een foto van plaatsen...

Hieronder de fruitafdeling van de Queen Victoria Market, Melbourne, waar ik met Eveline heen was geweest (ik geloof vorige week vrijdag).

Flinder Station. Helaas een heel klein beetje bewogen, maar dit mooie station kon ik wel zien vanuit het hostel, Flinders Station Hotel, als ik naar rechts uit mijn raam keek (het hostel zit aan de rechter kant van deze foto, maar je kunt het niet zien). Ik had daar sowieso een heel stads uitzicht en je hoorde de trams ook rijden.

Mijzelf! Met op de achtergrond de Yarra River, de achterkant van Flinders Station en een stukje skyline van Melbourne. Deze foto is van afgelopen woensdag toen ik met Eveline de boottocht ging maken.

De skyline van Melbourne (of eigenlijk een deel ervan):

En nog maar een foto met mezelf erop en de skyline. Mag je wel weer je hoofd draaien (ik gebruik geen fotoprogramma, dat is het probleem...).

Eveline en ik op de boot afgelopen woensdag.

Nou nog een laatste foto dan (de mooie landschappen heb ik nog niet, maar ja, ik ben dan ook alleen nog in Sydney, Mildura en Melbourne geweest). Hiermee wens ik iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!!!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer