nog 1 week!

Hey mensen!

 

Wow, nu heb ik dus mijn eigen "website"! Voor het eerst in mijn leven... Het leek mij in elk geval een leuke manier om iedereen op de hoogte te houden van mijn avonturen in OZ en NZ (ja, dat betekent dus Australië en Nieuw Zeeland). Nu hoop ik wel wat leuks mee te maken, want anders slaat die term 'sterke verhalen' (tja, ik heb dat ook niet bedacht) ook nergens op. Maar dat zal wel goed komen! Daar gaan we wel van uit tenminste...

 

Over precies een week vertrek ik, dus dit leek me het perfecte moment om deze site in te wijden. De grootste voorbereidingen zijn gedaan. Ik heb een rugzak gekocht (vraag niet hoe), een slaapzak, wandelschoenen (ingelopen in Brugge op de kasseien!) en nog veel meer benodigdheden en onnodigheden. Als dat nu maar allemaal in die rugzak gaat passen... Nu moet ik nog een Engelstalig CV (zijn ze vast héél erg geïnteresseerd in als je wil fruitplukken, ahum) in elkaar flansen, dus mensen die toevallig heel goed in Engels zijn, mogen zich per direct melden!

 

Tja, nu kan ik nog lekker een week luieren en me vervelen in kkkkoud Nederland... Het leven is zwaar van een 'backpacker to be'.

 

Tot het volgende nog niet sterke verhaal (maar je weet maar nooit)!

 

Laura.

 

Ps. Bij het onderdeel 'wie ben ik?' staat op dit moment een vreemde foto... Dat ben ik dus niet :p. Ik zal binnenkort eens proberen een leuke foto te plaatsen. Dit is namelijk de standaardfoto die iedereen er bij krijgt die hier een site aanmaakt.

Ook staat er een nieuw e-mailadres genoemd in dat onderdeel. Mensen die mij kennen, kunnen gewoon nog mailen naar mijn oude, bekende e-mailadres!!! Het nieuwe is nog niet officieel in gebruik genomen.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer