weer een stukje NZ

Hallo!

Even een kort berichtje vanuit Queenstown. M'n moeder en ik heb net onder een parachute achter een boot boven het meer (begrijpen jullie wat ik bedoel?) gehangen! Was erg gaaf!!! Queenstown is een leuke, maar erg toeristische plaats. Natuurlijk zijn we ook op de plek geweest waar het bungyjumpen begonnen is (aan een oude, houten brug) en waar nu nog steeds de ene na de andere sprong gemaakt wordt. Erg leuk om een tijdje naar te kijken.

Vanuit Nelson, in het noorden van het zuidereiland, zijn we gedeeltelijk via de westkust dus naar Queenstown gereden. Aan de kust hebben we nog zeehonden gezien. We zijn ook in Franz Josef geweest en daar hebben we de gletsjer bekeken. Het land is hier zo divers. Zonovergoten stranden en iets verder weg weer bergen waar de sneeuw nog op de toppen ligt. Het land is een rare mix van vanalles. Het is hier wel veel minder tropisch dan op het noordereiland. We zitten nu dus in een gebied met bergen en meren. Gisteren nog in het meer gezwommen. Het water was wel ijskoud. Nou ik vermaak me hier nog wel even... Terug naar het budget backpackersleven zal nog wel even wennen worden, maar ik heb nog een klein weekje hier!

Laura.

Ps. Marielle --> Gefeliciteerd! Goed zeg, dat je weer kunt werken bij de VVV. Zal wel een opluchting voor je zijn. Doe ze de groeten daar!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer